Hoppa till innehåll

Åbyholm

Tilia

Ytsmarta bostäder i natursköna Vallentuna

Status

Planeringsfas

Om projektet

I den nya stadsdelen Åbyholm i centrala Vallentuna bygger vi cirka 200 moderna lägenheter för dig som är singel, par, startat familj eller sålt villan och längtar efter ett smidigare boende. Här planerar vi för ytsmarta lägenheter i blandade storlekar, allt ifrån en till fyra rum och kök.

Du har nära till Vallentuna centrum med dess utbud av butiker och service. Roslagsbanan tar dig på en halvtimme till Östra station i Stockholm city.

Samtidigt har du nära till Vallentunas breda utbud av sportaktiviteter med utegym, motionsslingor, idrottsplats och ishall om knuten. Vallentunasjön och Björkby-Kyrkvikens naturreservat erbjuder en mängd natursköna badmöjligheter och vandringleder.

Fakta

Säljstart
Ej bestämt
Rum
1-5
Boendeform
Lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Miljömärkning
BREEAM-SE
Antal bostäder
228

Intresseanmälan

Genom att anmäla ditt intresse får du löpande information om våra bostäder i projektet.

Ny stadsdel nära centrum, sport och friluftsliv

I Vallentuna har du ett brett utbud av fritidsaktiviteter för både vuxna och barn. På gångavstånd ligger Vallentuna IP, Vallentuna ishall och sports club Vallentuna. Här finns möjlighet till bland annat fotboll, hockey, bandy och simning. Golf och ridning är två populära sporter i kommunen. I Vallentuna finns det även möjlighet till ett rikt och varierat friluftsliv året runt. Vackra vandringsleder, möjlighet till båtliv och fina badplatser. På gångavstånd Vallentuna centrum med butiker, blandad service, caféer och restauranger. Varför inte starta morgonen med nybakat bröd från det populära Stenugnsbageriet i Vallentuna centrum? Intill centrum ligger Vallentuna station där du kan ta Roslagsbanan till Östra station på 30 minuter.

Rör dig enkelt mellan hemmets lugna vrå och naturens lugna omfamning

Vi planerar för cirka 200 ytsmarta lägenheter i olika storlekar. Du kommer att kunna välja mellan allt ifrån ett till fyra rum och kök i hus om mellan fyra och fem våningar. Mellan huskropparna blir det en lummig innergård. Projektet Tilia är för dig som vill bo centralt i Vallentuna med närhet till bra kommunikationer och samtidigt med Vallentunas sport- och fritidsmöjligheter utanför dörren. Här finner du den perfekta platsen att skapa balans, vare sig du spenderar dagarna i bullrig skolmiljö, intensiv mötesmiljö eller med lugna skogspromenader finns här en plats för alla. Vare sig du vill varva ner eller varva upp.

Tidslinje

  1. Planeringsfas
  2. Säljstartat
  3. Produktionsstartat
  4. Inflyttningsklart
  5. Slutsålt
  6. Färdigställt

Om Klövern

Vår ambition är att bli ett av Sveriges bästa och ledande bostadsbolag som visar vägen för en hållbar utveckling.

Hållbarhet är en del av vårt DNA

Hållbarhet ska genomsyra alla delar av Klövern – hur vi tänker, hur vi jobbar, hur vi agerar och hur vi kommunicerar.

Anmäl intresse för projektet

Genom att anmäla ditt intresse får du löpande information om våra bostäder i projektet.