Hoppa till innehåll

Bäverbäcken

Birdie

Bostäder för ett aktivt och naturnära liv

Status

Planeringsfas

Om projektet

I Birdie bor du i direkt anslutning till ”tee” – golfbanans utslagsplats. Ett naturskönt läge oavsett om du är golfare eller bara längtar efter öppna vyer. Du får tillgång till naturen och lugnet samtidigt som du har Tyresö centrum med butiker, service och restauranger inom promenadavstånd. Erstaviks naturreservat, rackethall och simhallen Aquarena med både gym och gruppträning ligger i områdets direkta närhet. Badar gör du i Öringesjön och picknicken ordnar du i Tyresö slottspark, Sveriges första engelska park.

Det här är platsen för dig med en aktiv livsstil, med naturen in på knuten och samtidigt nära till centrum. Bussen kommer att stanna precis utanför och ta dig till Gullmarsplan eller Stockholms city på 15 respektive 20 minuter. Givetvis går det även att ta bussen till Tyresö centrum och vidare i kommunen.

Fakta

Säljstart
Ej bestämt
Rum
1-5
Boendeform
Lägenheter
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Miljömärkning
BREEAM-SE
Antal bostäder
74

Intresseanmälan

Genom att anmäla ditt intresse får du löpande information om våra bostäder i projektet.

Alldeles vid golfbanan och med Tyresö centrum på gångavstånd

En knapp kilometer bort finns Tyresö Centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger, caféer, matvarubutiker, apotek och service som bibliotek och vårdcentral. I närområdet finns även ett flertal skolor och förskolor samt ett brett utbud av sport och fritidsaktiviteter. Ett flertal busslinjer trafikerar området. Att resa till Gullmarsplan tar ca 15 minuter. Under rusningstrafik och nattrafik går bussar även till centrala Stockholm.

Omsorgsfullt planerade bostäder med fina uteplatser

I Brf Birdie kommer det att finnas allt ifrån ett till fem rum och kök, varav några varianter har valbara väggar för den som köper i tidigt skede. Gemensamt för samtliga lägenheter är att de är välplanerade och har terrass, balkong eller takterrass. Stor omtanke läggs kring entréer och den exteriöra miljön där planteringar, sociala ytor och växthus/orangeri får ta plats. Vi vill att du ska känna dig välkommen hem.

Tidslinje

  1. Planeringsfas
  2. Säljstartat
  3. Produktionsstartat
  4. Inflyttningsklart
  5. Slutsålt
  6. Färdigställt

Om Klövern

Vår ambition är att bli ett av Sveriges bästa och ledande bostadsbolag som visar vägen för en hållbar utveckling.

Hållbarhet är en del av vårt DNA

Hållbarhet ska genomsyra alla delar av Klövern – hur vi tänker, hur vi jobbar, hur vi agerar och hur vi kommunicerar.

Anmäl intresse för projektet

Genom att anmäla ditt intresse får du löpande information om våra bostäder i projektet.